facebook tracking
Yritys

Ravintolapäällikkö

Connect

Arvostan Picnicissä eniten sitä, että saan kehittää omaa yrittäjähenkisyyttäni sekä esimiestaitojani. Ravintolapäällikkönä parasta on nähdä, kun oma tiimi kehittyy ja hitsautuu yhteen!

Saini Ravintolapäällikkö

Picnicin ravintolapäälliköt nauttivat oman tiiminsä ohjaamisesta ja kehittämisestä. Heille on tärkeää kohdata työntekijänsä tasa-arvoisesti ja empaattisesti. Etsimme joukkoomme päälliköitä, jotka näkevät asioiden positiiviset puolet. Vastuu, esimiestyö ja siinä kehittyminen innostavat päälliköitämme.

Picnicin ravintolapäälliköt ovat vastuussa omasta ravintolastaan ja sen tuloksellisuudesta. Heillä on ymmärrystä ravintolatoiminnasta sekä siihen liittyvistä isoista ja pienistä valinnoista sekä niiden seurauksista. Ravintolapäälliköt innostavat tiimiään omalla esimerkillään myös tiskin takana. Tukena on Picnicin laaja päällikköverkosto ja heidän esimiehensä. Ravintolapäälliköiltä edellytämme yrittäjähenkisyyttä sekä taitoa hallita laajatkin kokonaisuudet hyvin. Ymmärrys järjestelmistä ja käytännön työn yhdistämisestä auttavat tässä roolissa.

Verkostoidu kanssamme - saat tiedon uusista työpaikoista
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta